Бланка Влашич повертається у сектор

337
Її стрибки змушують затамувати подих, її перемогами захоплюються мільйони, а її танці після вдалих спроб зробили легку атлетику популярною не лише в спортивних колах. Мова, звісно, про хорватську стрибунку в висоту Бланку Влашич.

 
Після травми та операцій Бланка повертається у сектор. Про свою готовність боротися і надалі вона повідомила за кілька тижнів до початку літнього сезону. «Нове починається з Нью-Йорку», – саме з таким заголовком вийшла новини на офіційному сайті атлетки.
 
Влашич перенесла операцію на лівому ахілловому сухожиллі, яка призвела до інфекції. Як наслідок – знову операції і тривалий період відновлення.
 
У сектор Влашич повернеться 25 травня на етапі «Діамантової ліги» в Нью-Йорку. «Я не можу дочекатися змагань! З таким нетерпінням я чекала хіба що свого першого турніру, – каже Бланка. – Не хочу зазирати далеко в майбутнє. Головне зараз – завершити підготовку. Я хочу насолоджуватися кожним моментом, оскільки я нарешті можу робити те, що люблю найбільше – стрибати».
За матеріалами www.blanka-vlasic.hr та www.european-athletics.org
Попередня статтяВ Івано-Франківську відбулися відкритий Кубок міста серед ДЮСШ та Кубок Федерації легкої атлетики Івано-Франківської області серед команд ДЮСШ та СДЮШОР
Наступна статтяУ Донецьку відбулося засідання Комітету змагань ФЛАУ