Ганна Князева почне сезон з етапу «Діамантової ліги» в Шанхаї

264
На Олімпіаді в Лондоні Ганна Князева стала справжнім відкриттям у секторі для потрійного стрибка. До останньої спробі вона трималася у призовій трійці, і лише заключний стрибок ще однієї нашої співвітчизниці Ольги Саладухи посунув Князеву на четверту сходинку.

 
Після успіху в Лондоні Ганна стала однією з улюблениць журналістів. Питань щодо планів на сезон цієї спортсменки надходить чи не найбільше. Про них вона і розповіла EME NEWS.
 
Зимовий сезон Князева пропускала, а влітку почне серію стартів 18 травня з етапу «Діамантової ліги» в Шанхаї. Після цього на неї чекає Кубок Європи серед клубів та два етапи «Діамантової ліги» – в Юджині (1 червня) та в Осло (13 червня).
 
Після Олімпійських ігор в житті Ганни відбулися певні зміни. «Вони зміни стосуються мого особистого життя, – каже спортсменка. – 5 листопада я вийшла заміж за ізраїльського десятиборця Анатолія Міненка і переїхала в його рідне місто Тель-Авів. Там я приєдналася до групи Алекса Мармена, але при цьому продовжую співпрацю з моїм тренером в Україні – Анатолієм Голубцовим, постійно консультуюся з ним по телефону та Skype. Саме він допоміг мені вийти в олімпійський фінал. Його погляд на стрибки і методика ідеально для мене підходять. Так само він чудово ставить мені розбіг. Ми з нашою групою приїжджатимемо в Україну на збір і запрошуватимемо Анатолія Васильовича до нас. Не хотілось би втрачати зв’язок».
 
Попередня статтяУкраїнські легкоатлети – учасники наймасштабнішого реаліті-квесту «Великі перегони»
Наступна статтяСергій Сухоносов: «У Сергія Регеди велике майбутнє»