У Ялті легка атлетика поєднається з мистецтвом

213
25-26 квітня у Ялті відбудеться чемпіонат України серед  команд  ДЮСШ, СДЮШОР (1996 та молодші). Для учасників ці змагання надзвичайно важливі. Тут вони зможуть виконати норматив для участі у юнацькому чемпіонаті світу. Хоча він ще не гарантує місця у складі команди. А родзинкою змагань стане проект «Чемпіонат очима юних митців».

 
Головна мета проекту – показати у малюнках та фотографіях чемпіонат очима однолітків спортсменів, які братимуть у ньому участь. Юні художники та фотографи зображуватимуть не те, що вони бачать на доріжках і у секторах, а те, як вони це бачать, відчувають і переживають.
 
Проект пройде в рамках підготовки до юнацького чемпіонату світу з легкої атлетики (10-14 липня, м. Донецьк). А допомогти нам у його реалізації погодилися учні 6-А класу Ялтинської художньої школи ім. Федора Васильєва та їхній класний керівник Катерина Миколаївна Фінашина. 25 квітня о 15:45 вони прийдуть на стадіон «Авангард», щоб розпочати свою роботу.
 
Запрошуємо приєднатися до спортивного свята та підтримати наших спортсменів усіх бажаючих: і представників ЗМІ, і вболівальників. Змагання почнуться о 8:30 25 квітня. Розклад змагань ви знайдете за лінком: https://uaf.org.ua/images/otherdocuments/calendar/2013/2013.04.24/Shedule_ChU_DUSSh_SDUShOR.pdf
Попередня статтяУкраїнка фінішувала шостою на марафоні у Гамбурзі
Наступна статтяВалерій Ємельянцев: «Ми готуємо спортсменів для дорослого спорту, а не чемпіонів на один день»