Фото-тиждень: відкриття стадіону «Кіровець», марафон, семінар для суддів та спортивна Ялта

241
Минулий тиждень видався багатим на спортивні події. Ялта приймала чемпіонат України серед команд ДЮСШ, СДЮШОР (1996 р.н. і мол.), який став першим етапом відбору на юнацький чемпіонат світу у Донецьку. У рамках змагань відбувся проект «Чемпіонат очима юних митців». Юні художники – однолітки учасників чемпіонату – зображували своє бачення того, що відбувалось на доріжках та в секторах.

 
26 квітня у Донецьку відбулося відкриття оновленого спорткомплексу «Кіровець», який буде задіяний під час юнацького чемпіонату світу і згодом стане ареною для підготовки всієї збірної команди України. На новому стадіону відразу ж провели чемпіонат Донецької області з легкої атлетики (юнаки та дівчата 1996 р.н. і мол).
 
Також у Донецьку пройшов семінар для суддів, які обслуговуватимуть юнацький чемпіонат світу. Семінар провели сертифіковані лектори ІААФ Наталія Білуха та Олена Кордюкова.
 
На стадіоні “Юність” в Івано-Франківську  26-27 квітня відбулись ХІ традиційні змагання з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 1998-1999р.н, а також серед хлопців і дівчат 2000 р.н. і молодших, присвячені пам’яті Заслужених працівників фізичної культури і спорту України Яськевича Бориса Романовича та Дебенка Михайла Богдановича.
 
У змаганнях  брали участь ДЮСШ, СДЮШОР  з Івано-Франківська, Чернівців, Первонограда, Чорткова, Кіцмані, Львова, Городенки, Коломиї, Калуша, Долини, Рожнятова та Тирасполя ( Молдова). Спортсмени змагались у 13 видах легкоатлетичної програми. Переможці та призери нагороджені грамотами і цінними призами. 

 
Другу половину квітня більшість провідних атлетів провела на зборах. Дехто з них був у Ялті.
 
А в неділю в Києві пройшов 4-й Київський міжнародний марафон.
 
Фото всіх подій ви знайдете в наших фотоальбомах за лінком: https://picasaweb.google.com/102044867196390217915
Попередня статтяКалендар змагань на 29 квітня – 5 травня
Наступна статтяСвітлана Шмідт: «Наступним стартом буде командний чемпіонат України»