Федерація легкої атлетики України святкує ювілей

424
Ще зі шкільних часів усі ми знаємо, що легкою атлетикою займалися навіть у Стародавній Греції. Скульптури атлетів вражають своєю величчю, олімпійська боротьба тих красенів описана не в одному тексті. Також ми знаємо, що українські легкоатлети вигравали олімпійські медалі ще в середині минулого століття. Нехай і виступали тоді за збірну СРСР. Але мало хто знає, що саме сьогодні, 30 травня, Федерація легкої атлетики України святкує ювілей.

 
Рівно 20 років тому, 30 травня 1993 року, у Торонто відбулося засідання Ради ІААФ (Міжнародна асоціація легкоатлетичних федерацій). Ключовим для спортивної України рішенням тоді стало введення ФЛАУ у члени ІААФ. А остаточно наше членство було затверджено на Конгресі ІААФ у Штуттгарті, 10 серпня того ж року.
 
Тож вітаємо всіх членів ФЛАУ з нашим ювілеєм. Керівникам регіональних ФЛА бажаємо процвітання і розвитку, сучасних арен та змагань найвищого міжнародного рівня на них. Тренерам – талановитих та працелюбних учнів. Спортсменам – найкращих умов для тренувань, розуміючих і професійних наставників, перемог не лише над суперниками, а й над собою і завжди заповнених трибун. Медичному персоналу – здоровіших спортсменів. Суддям – безапеляційних змагань і чесних рішень. Працівникам офісів – стійкості і сил. І всім нам міцного здоров’я!