Підтримаймо Богдана Бондаренка в боротьбі за звання найкращого атлета місяця в Європі!

250
Європейська асоціація легкої атлетики розпочала голосування за найкращих легкоатлетів Європи у травні. На це звання претендує українець Богдан Бондаренко.

 
Стрибун у висоту Богдан Бондаренко у травні двічі приголомшив світову еліту. Ще й де? На етапах найпрестижнішої комерційної серії легкоатлетичних стартів – «Діамантовій лізі». Спочатку він це зробив у Досі. У Катар він приїхав як на тренування. У Богдана ще відчувався біль у коліні – наслідки травми. Проте він вийшов у сектор… і переміг з рекордом змагань. «Таких легких змагань у мене ще не було», – дивувався після виступу спортсмен. Цікаво, що виграв він у господаря змагань, одного з найсильніших спортсменів сучасності Мутаза Есса Баршима. І зробив це з рекордом змагань та особистим рекордом – 2,33 м.
 
Уже наступного тижня дуель Бондаренко-Баршим повторилася в Шанхаї. І знову Богдан показав 2,33 м. Щоправда, такий самий результат і у Баршима, от тільки спроб він витратив менше. Українець став другим у Китаї.
 
Голосування триватиме до 18 червня. Не зволікайте і підтримуйте Богдана за лінком: https://www.facebook.com/EuropeanAthletics/app_562087533812134