Українські перемоги на «Московському виклику»

234
У Москві завершився турнір «Московський виклик». Серед його переможців були й українці.

 
Серію успішних виступів продовжує стрибун у висоту Богдан Бондаренко. Українець знову переміг, показавши результат 2,28 м. Стільки ж настрибав і росіянин Данііл Циплаков, проте ця висота підкорилася йому лише з третьої спроби, у той час як Бондаренко подолав її з другого разу.
 
На старт з бігу на 400 метрів вийшли відразу три українки, а Ольга Земляк завершила дистанцію у статусі переможниці (52,26 с). Аліна Логвіненко фінішувала четвертою (52,84 с), а Юлія Баралей – п’ятою (52,91 с).
 
Ще одну перемогу Україні принесла Марія Рємєнь. Дистанцію 200 метрів вона подолала за 22,73 с. У росіянки Ольги Харитонової, яка фінішувала другою, – 23,51 с.
 
Віктор Кузнецов став четвертим у секторі для потрійного стрибка. Українець виконав лише три спроби і в найкращій з них приземлився на позначці 16,41 м. Переміг француз Йоан Рапінер (16,65 м).
 
Четвертою також була Ганна Гацько. У секторі для метання спису вона показала 55,69 м. У росіянки Марії Абакумової, яка і виграла змагання, – 65,94 м.
 
Іван Єрьомін у секторі для стрибків з жердиною показав 5,30 м. Цю висоту він подолав з другої спроби і посів шосту сходинку. Виграв змагання росіянин Антон Івакін (5,60 м).
 
Володимир Бураков фінішував сьомим у фіналі А з бігу на 400 метрів (47,23 с). Переміг росіянин Володимир Краснов (46,08 с).
Попередня статтяВиконком НОК підтримав кандидатуру Сергія Бубки на посаду президента МОК
Наступна статтяИгорь Гоцул: «Украина каждый год будет принимать крупные соревнования по легкой атлетике»