До уваги представників ЗМІ! Зустріч рекордсмена України Богдана Бондаренка

252
Шановні журналісти та фотографи! Запрошуємо вас зустріти рекордсмена України зі стрибків у висоту, який вніс своє ім’я не лише в національну, а й у світову історію легкої атлетики, Богдана Бондаренка.

 
4 липня на етапі «Діамантової ліги» в Лозані Богдан Бондаренко побив національний рекорд зі стрибків у висоту Рудольфа Поварніцина, який тримався 28 років! Харків’янин настрибав у Швейцарії 2,41 м і був близьким до встановлення світового рекорду.
 
Вище Богдана за всю історію легкої атлетики стрибали лише два спортсмени – світовий рекордсмен Хав’єр Сотомайор та швед Патрік Шеберг. 2,41 м є також в активі Ігоря Пакліна.
 
Усі бажаючі взяти інтерв’ю у Богдана Бондаренка запрошуються сьогодні,5 липня, о 17:35 до аеропорту «Бориспіль», термінал D (рейс з Женеви). Після цього Богдан разом зі своїм тренером зосередяться на підготовці до чемпіонату світу, який уже за місяць розпочнеться в Москві. На цей час кількість інтерв’ю Богдана буде обмежена. Величезне прохання до всіх представників ЗМІ поставитися з розумінням до рішення спортсмена і тренера, адже для успішної підготовки потрібні не лише фізичні, а й емоційні сили.
 
То ж не втрачайте ваш шанс поставити питання і привітати з фантастичним результатом Богдана. Вболівальники, тренери і всі небайдужі до легкої атлетики – ми вас теж будемо раді бачити в аеропорту! Але не запызнюйтесь! Наступний рейс Богдана – вже за дві години.
 
За детальнішою інформацією звертайтеся до прес-секратаря ФЛАУ.
Попередня статтяПідтримаймо Богдана Бондаренка та Ольгу Саладуху у боротьбі за звання найкращих атлетів Європи!
Наступна статтяНаталя Погребняк: «Проти Америки та Ямайки можна боротися тільки командою»