Ірина Геращенко та Сергій Регеда звернулися до учасників юнацького чемпіонату світу

263
Призери юнацького ченміпоанту-2011 звернулися до учасників юнацького чемпіонату світу-2013, який сьогодні стартує в Донецьку.

“Вітаю тебе, майбутній чемпіоне!
 
Ти виборов честь представляти свою країну на світовому рівні. Саме в Твоєму віці мені теж випала така неймовірна нагода. Для мене ці змагання були найголовнішими. З усіх сил я намагалась відстоювати свою Батьківщину, і в мене вийшло! Моїм емоціям не було межі. Можу сказати одне, але найголовніше: перші світові змагання запам’ятовуються понад усе! І, не дивлячись на результати, емоції майже завжди позитивні.
 
Особисто мені ці змагання дали неабиякий поштовх у майбутнє. Я переконалася, що мої старання були недаремними. Найголовніше – це шалений досвід, якого потребує кожний спортсмен.
 
Хочу порадити Тобі стійкості. В спорті часто бувають моменти, коли потрібно зібрати всі думки, сили, мужність і проявити характер саме в останніх спробах, на останніх метрах, секундах дистанції. І саме в таку мить перемагає той, хто завжди пам’ятає, заради чого виходить на спортивну арену.
 
На мою думку, юнацький чемпіонат світу – це найголовніший турнір. Адже саме в підлітковому віці формується уявлення про майбутнє, і кожний створює його сам. Звичайно, для кожного ці змагання залишать у пам’яті свій слід, але не зважаючи на результат і місце, Ти не повинен зупинятись на досягнутому.
 
А кожному спортсменові я хочу побажати лише одне: «Тримайся морально, адже ця боротьба буде відбуватися в середині Тебе. І пам’ятай: якщо Ти виходиш у сектор або на доріжку з відчуттям упевненості в собі, це 100-відсотково відобразиться в твоїх діях».
 
Успіхів, Переможцю!
 
Ірина ГЕРАЩЕНКО,
срібний призер юнацького чемпіонату світу-2011
зі стрибків у висоту”
 
 
“Привіт, дорогий друже, учаснику юнацького чемпіонату світу!
 
Для мене велика честь звернутися до Тебе і вітати спортсменів з усіх країн світу в мене на Батьківщині, в Україні!
 
Юнацький чемпіонат світу – одні з найяскравіших змагань у кар’єрі кожного спортсмена. Вони надзвичайно яскраві й захоплюючі. Ти пам’ятатимеш їх все життя, адже це перший міжнародний турнір настільки високого рівня. Він подарує багато емоцій, вражень, нових знайомств і незабутніх спогадів.
 
Я метаю молот і в Ліллі, у Франції, два роки тому був бронзовим призером юнацького чемпіонату світу. Пам’ятаю ті змагання й нині, адже тоді я вперше виграв медаль такого престижного турніру. Найяскравіша і найбільш хвилююча мить, коли на весь стадіон оголошують Твоє ім’я і результат, Ти піднімаєшся на п’єдестал – і аж мороз по шкірі! Коли піднімають прапор Твоєї країни, Тебе переповнює таке відчуття щастя, радості і гордості за себе, за свого тренера, країну, що Ти ледве стримуєш сльози!
 
Проте чемпіонат світу дарує не лише радісні, а й сумні емоції. Адже учасників багато, а призерів лише троє. Та навіть якщо результат не буде високим і Ти не ввійдеш до призової трійки, ні в якому разі не засмучуйся! Це лише перші змагання такого рівня в твоєму житті, попереду їх ще буде багато. Головне, зробити правильні висновки й працювати далі, і тоді Тобі обов’язково все вдасться!
 
На останок хочу побажати Тобі, юний друже, удачі, показати свій найкращий кращий результат, взяти з цих змагань частинку того, що допоможе в дорослому спорті і в майбутньому. А Твоєму тренерові зичу здоров’я і терпіння!
 
Нехай ці змагання стануть для Тебе сходинкою у великий спорт і наблизять Тебе до омріяного спортивного Олімпу! УСПІХУ!!!
 
Сергій РЕГЕДА,
бронзовий призер юнацького чемпіонату світу-2011
з метання молота”
Попередня статтяРозклад та знайомство з учасниками юнацького чемпіонату світу
Наступна статтяЮлія Левченко: «Задоволена виходом у фінал, але не результатом»