Юлія Левченко: «Задоволена виходом у фінал, але не результатом»

226
Юлія Левченко однією з останніх серед українців змагалася в ранковій частині першого дня юнацького чемпіонату світу. На щастя, заключний акорд виявився вдалим. Юлія пройшла до основного кола змагань з результатом 1,74 м.

 
Після виступу Левченко прокоментувала прес-секретареві ФЛАУ свої відчуття від дебюту на світовій арені.
 
«На висоті 1,77 м було дуже складно. Навіть не чекала такого, адже була готова підкорювати планку. Намагалася зібратися на останню спробу, зазвичай це мені вдається, але не цього разу. Знаєте, це той випадок, коли не вистачило четвертої спроби. І коли не взяла висоту тричі, дуже засмутилася. Було вже неважливо навіть те, що я потрапила до фіналу. Я ж розумію, що все трималося на волосинці.
 
Я серйозно проаналізувала результати до початку змагань. Розуміла, що до кваліфікаційної висоти, 1,79 метрів, можуть дійти не всі. Але думала, що результати будуть вищі. На щастя, моїх 1,74 м вистачило для виходу в основне коло.
 
Травми? Серйозних немає, але трішки болить нога. Та хай краще так, оскільки якщо все добре, то складніше налаштувався. А так постійно тримаєш себе в тонусі.
 
Попереду фінал, потрібно проаналізувати виступ і там боротися до кінця. На щастя, в Донецьку моя тренер. Ірина Пустовойт, та Ірина Геращенко (срібний призер юнацького чемпіонату світу-2011), ми тренуємося разом. Іра протягом усього періоду підготовки мені дуже допомагала, дала безліч корисних порад. І зараз дуже відчувалася її підтримка».
Попередня статтяІрина Геращенко та Сергій Регеда звернулися до учасників юнацького чемпіонату світу
Наступна статтяЮлія Іоничева та Анастасія Сухотська про дебют на юнацькому чемпіонаті світу