Виноградов і Золотухіна – чемпіони України з метання молота

666
В ранковій частині програми сьогодні розіграли два комплекти нагород. Чемпіонкою України з метання молота стала Наталія Золотухіна. У найкращій зі спроб, другій, вихованка Анатолія Тихомирова відправила снаряд на 67 метрів. До призової трійки також увійшли Ірина Секачова (66,22 м) та Ірина Новожилова (61,47 м).

 
У чоловіків боротьба за «золото» розгорнулася між Євгеном Виноградовим та Олексієм Сокирським. Для Сокирського та його вболівальників змагання почалися досить нервово. У перших двох спробах молот летів за межі сектору і доля потрапляння до вісімки найсильніших повисла на волосині. Проте у вирішальній спробі Олексій відправив молот на 71,40 м і вийшов на третю сходинку.
 
Винноградов натомість почав зі спроб на 74,40 м і 76,70 м, тим самим зробивши серйозну заявку на перемогу. Заключні три спроби теж були за 75-метрову позначку. Проте і Сокирський вкотре продемонстрував свої бійцівські якості. В заключній спробі він відправив молот на 76,50 м, але для «золота» цього результату виявилося недостатньо. Бронзову медаль виграв Дмитро Миколайчук (72,30 м).
Попередня статтяЧемпіонат України. Другий день
Наступна статтяБогдан Бондаренко зміцнює лідерство в «діамантових перегонах»