Наталія Лупу: «Зараз бігаю заради задоволення»

247
Однією з українок у фіналі «Діамантової ліги» в Цюриху була Наталія Лупу. На дистанції 800 метрів вона фінішувала шостою (2.01,09 хв), а після забігу зізналася: після чемпіонату світу бігає в своє задоволення.

 
«На чемпіонаті світу мені було дуже складно бігти. Я всі кола терпіла, викладалася на сто відсотків. Ніби все й мало бути добре, але… У Москві щось було з моїм самопочуттям, саме з фізичним. Адже психологічно я сильна, це сто відсотків. Зараз дещо інакше. Бігти в Цюриху було не так вже й легко, але сили є, форма ще тримається.
 
Зараз я бігаю в задоволення. Приїжджаю на змагання і думаю: як буде, так і буде. В Цюриху намагалася бігти по-різному: суперниці досить рано почали набігати – пристроїлася за ними, за 200 метрів до фінішу спробувала перекрити їм дорогу. 800 метрів така дистанція, на якій сильним потрібно бути перш за все тактично і психологічно. Можна бути на голову кращим за інших, але програти саме тактично. І на таких стартах цьому всьому можна навчитися.
 
Сезон для мене не закінчується. Попереду в мене змагання в Амстердамі (31 серпня) і Роверето (3 вересня). Можливо, буде старт у Рієті (8 вересня). Між двома останніми не повертатимуся в Україну і залишуся на чотири дні в Мілані. У мене там живе мама і майже вся рідня».
Попередня статтяВіра Ребрик: «Травма плеча завадила метати далі»
Наступна статтяЖіноча естафетна четвірка 4х100 метрів: «Багато людей щиро зраділи, коли ми не потрапили в фінал чемпіонату світу»