Сергій Бубка: «Ми з Бахом маємо спільні пріоритети і разом працюватимемо на благо олімпійського руху»

247
Сьогодні під час 125-ї Сесії Міжнародного олімпійського комітету в Буенос-Айресі було обрано нового президента МОК. Ним став Томас Бах.

 
Відразу після завершення виборів кандидат в президенти МОК Сергій Бубка зазначив: «Хочу привітати Томаса Баха із сьогоднішньою перемогою. Це надзвичайно важливий час для Міжнародного олімпійського комітету. Впевнений, що Бах продовжить ту велику роботу, яку розпочали президент Самаранч та президент Рогге.
 
Я зустрівся із президентом Бахом на початку квітня. Ми домовилися, що після цих виборів усі будемо працювати разом на благо олімпійського руху. Ми маємо спільне бачення пріоритетів, а саме – олімпійський рух, що продовжує розвиватися та доводити важливість спорту в світі.
 
Незважаючи на те, що я трохи розчарований тим, що не був обраний цього разу, моє прагнення пропагувати олімпійські цінності та важливість спорту залишається непохитним. Я пишаюся своєю кампанією і тим, що мав честь представити свої ідеї членам МОК.
 
Мене також глибоко вразила позитивна оцінка моєї кампанії представниками ЗМІ, олімпійською родиною та іншими колегами.
 
Як я казав під час своєї кампанії, спорт – це моє життя і я й надалі прагну служити спорту. Буду продовжувати розвивати ті цінності, на яких тримається олімпійських рух, і які надихають людей у всьому світі.
 
Також хотів би подякувати усім іншим кандидатам, чиї кампанії підняли до обговорення важливі питання, які є ключовими для майбутнього нашого руху. Впевнений, що президент Бах буде працювати разом з усіма нами і візьме до уваги найкращі ідеї для того, щоб забезпечити олімпійський рух майбутнього».
Попередня статтяНазвано ім’я нового президента МОК
Наступна статтяБогдан Бондаренко став героєм Olympic Bloggers (ВІДЕО)