Бондаренко та Добринська будуть гостями виставки «Спорт та спортивна індустрія України»

245
13-14 вересня в Українському домі відбудеться виставка «Спорт та спортивна індустрія України». Участь у ній візьме Федерація легкої атлетики України. Знайти нас ви зможете на першому поверсі серед стендів, які представлятимуть олімпійські види спорту.

 
Родзинкою стануть наші гості – чемпіон світу, переможець «Діамантової ліги» та рекордсмен України зі стрибків у висоту Богдан Бондаренко та олімпійська чемпіонка з семиборства, рекордсменка світу з п’ятиборства Наталія Добринська. 13 вересня ви зможете поспілкуватися з нашими чемпіонами, взяти у них автограф та сфотографуватися разом.
 
Свої питання ви зможете поставити і президенту ФЛАУ Ігорю Гоцулу, участь якого у виставці також запланована (на 13 вересня).
 
Ми ближче познайомимо вас з «Королевою спорту», нашими спортсменами та федерацією. ФЛА м. Києва надасть матеріали щодо того, де ваша дитина зможе займатися легкою атлетикою. Поряд також буде виставка легкоатлетичного інвентарю. І це не все. Біля нашого стенду на вас чекає ще кілька сюрпризів.
 
Програма виставки за лінком: http://sport.ukrdim.gov.ua/ua/kiev-01-03-february/exhibition-program.html
 
АКРЕДИТАЦІЯ для представників ЗМІ за лінком: http://sport.ukrdim.gov.ua/ua/pressroom/accreditation.html