У Києві відбудеться Рада ЄА

268
Рада Європейської асоціації легкої атлетики (ЄА) у 2014 році відбудеться в Києві. Про це Федерацію легкої атлетики України сповістив генеральний директор ЄА Крістіан Мілз.

 
ФЛАУ продовжує працювати над реалізацією довгострокової програми щодо залучення в Україну міжнародних легкоатлетичних подій. ЄА висловлює нам довіру і йде на зустріч. Уже підтверджене проведення в Донецьку Кубка Європи-2014 з багатоборства (І та ІІ ліги), найближчим часом очікуємо рішення стосовно заявки Івано-Франківська на проведення Кубка Європи-2015 зі спортивної ходьби. Проведення Ради ЄА в Києві є не менш вагомою складовою.
 
«Для нас було важливо представити Україну не лише крізь призму виступів легкоатлетів на міжнародних змаганнях. Більшість з членів Ради ЄА жодного разу не були в нашій країні, вони не знають, який вигляд вона має, чим живе, як у ній розвивається легка атлетика. У травні наступного року в нас буде шанс представити її якомога краще», – каже президент ФЛАУ Ігор Гоцул.
 
Рада ЄА є головним органом в період між Конгресами. Саме вона в цей час приймає головні рішення й визначає події в європейській легкій атлетиці. До складу Ради ЄА входить 18 членів. З урахуванням запрошених ФЛАУ очікує близько 50 високих європейських гостей.
 
Проведення Ради ЄА заплановано на 1-4 травня 2014 року.