Олексій Касьянов: «За складом учасників у Сопоті, мабуть, найсильніший чемпіонат світу»

232
На чемпіонаті світу в приміщенні тривають змагання з семиборства. Після чотирьох видів програми українець Олексій Касьянов посідає третю сходинку.

 
Після завершення першого дня змагань Касьянов поспілкувався з журналістом XSPORT.
 
«Все було добре, за винятком стрибків у довжину. Там можна було виступити й краще. Найбільше радію результату зі штовхання ядра, – розповів Олексій. – Насправді, радий, що взагалі тут виступаю. У мене була серйозна травма, й нога і досі нагадує про себе. Тому приємно вже те, що я наближаюся до свого максимум після усього цього. Буду задоволений будь-яким результатом, але це багатоборство – будь-який вид може змінити всю ситуацію. Потрібно боротися до кінця і показувати свої результати. Якщо буду в п’ятірці, буде добре. За складом учасників у Сопоті, мабуть, найсильніший чемпіонат.
 
Звісно, я стежив за жіночим п’ятиборством. Дуже радий за Аліну Фьодорову! Що стосується виступу Анни Мельниченко, то це спорт, де після тріумфу часто бувають невдачі. Тим більше після перемоги на чемпіонаті світу у Анни було багато факторів, які відволікали і заважали максимально зосередитися на тренуваннях. Це й увага преси, й різноманітні заходи, церемонії нагородження, куди її запрошували. Все це так чи інакше впливає на спортивну форму».