До уваги ЗМІ! Триває акредитація на Кубок світу зі спортивної ходьби

220
Фото (с)Валерій Білокрил
Триває акредитація на Кубок світу зі спортивної ходьби, який 3-4 травня 2014 року відбудеться в Тайцані (Китай).

 
Журналісти, які бажають отримати акредитацію, повинні надіслати лист на фірмовому бланку редакції, з мокрою печаткою та підписом головного редактора. В листі повинна міститися такі дані:
 
– імена осіб, які бажають отримати код доступу для акредитації, їхні посади та контактні дані (електронна адреса і телефон);
– гарантія редакції щодо оплатити журналісту/фотографу всіх витрати, пов’язаних з переїздом і проживанням під час Кубку світу в Тайцані.
 
Оригінал листа надсилайте за адресою: 02140 м. Київ, вул. Бориса Гмирі буд. 2, під’їзд №1, 17-й поверх, ФЛАУ (прес-служба)). Попередньо надішліть скан-копію листа на електронну адресу: media@flau.org.ua.
 
Акредитація триває до 3 квітня!
 
Даний вид акредитації розповсюджується лише на представників друкованих та Інтернет-ЗМІ. Отримати її можуть лише професійні журналісти.
 
У випадку виникнення питань ФЛАУ або ІААФ можуть звернутися за додатковою інформацією щодо осіб, які прагнуть акредитуватися на Кубок світу.
 
Представники ТБ та радіо для отримання акредитації повинні напряму контактувати з телеканалом-власником прав на трансляцію в Україні або відповідальним департаментом ІААФ за електронною адресою: television@iaaf.org.
Фото: Валерій Білокрил, ФЛАУ
Попередня статтяЛюдмила Оляновська фінішувала п’ятою на міжнародному турніру в Лугано
Наступна статтяКомісія НОК по роботі з тренерами та спортивними федераціями розглянула нагальні питання