Михайла Медведя призначено виконавчим директором ФЛАУ

327
У структурі офісу Федерації легкої атлетики України відбулися певні зміни. Відтепер виконавчим директором ФЛАУ буде Михайло Медведь. Андрій Ревуцький, який займав дану посаду, отримав пропозицію щодо іншого місця роботи.

 
«Мені дуже складно далося прийняття даного рішення. Але за час роботи в федерації зрозумів, що як би доля не розпорядилася, без легкої атлетики більше не зможу», – сказав Андрій Ревуцький.
 
Ревуцький залишиться у ФЛАУ в якості радника президента і виконуватиме покладені на нього функції на громадських засадах.
 
«Мені надзвичайно приємно, що попри серйозну пропозицію щодо нової посади, Андрій Вікторович не розриває зв’язки з легкою атлетикою, – зазначив президент ФЛАУ Ігор Гоцул. – Дуже вдячний йому за те, що він виконав поставлене перед ним завдання – налагодив процеси та роботу офісу ФЛАУ. Вірю, що в новій компанії він зарекомендує себе якнайкраще і при цьому продовжить плідно співпрацювати з нами на посаді радника президента ФЛАУ».
 
Михайло Медведь обіймав посаду державного тренера штатної збірної України. «Наразі ми працюємо над тим, щоб ФЛАУ прийняла на себе більше повноважень від Міністерства молоді та спорту України. У зв’язку з цим, призначення Михайла Васильовича є досить логічним. У нього величезний досвід роботи в міністерстві, він добре знає команду. На новому етапі розвитку федерації нам будуть необхідні його знання та навички, – зазначив Ігор Євгенович. – Що стосується посади державного тренера, то, з огляду на подальше делегування повноважень федерації, наразі ведуться перемовини щодо структури управління видом спорту в міністерстві. Після вирішення даного питання, ФЛАУ надасть свої пропозиції і рекомендації щодо персонального складу структури».
 
«У Міністерстві молоді та спорту України відбулося досить багато нових призначень. На цьому етапі дуже важливо, щоб Федерація легкої атлетики України не втратила оберти й утримала рівень, на який вийшла за часів спільної роботи Ігоря Гоцула й Андрія Ревуцького. Сподіваюсь, моє призначення на посаду виконавчого директора ФЛАУ дозволить продовжити всі ті процеси та проекти, які є на даний час, і привнесе щось нове в розвиток легкої атлетики як спорту вищих досягнень і як масового спорту, – сказав Михайло Васильович. – Андрій Ревуцький доклав багато зусиль для організації роботи офісу ФЛАУ і структурних підрозділів. Радий, що він і надалі залишається з легкою атлетикою. І хто знає, можливо, на нас ще чекають спільні проекти, пов’язані з його новим місцем роботи».
 
«Ми стаємо сильнішими й постійно рухаємося вперед. І ті процеси, які відбуваються сьогодні, – підтвердження цьому», – додав Ігор Євгенович.