Дмитро Булатов нагородив легкоатлетів орденами за виступи на Всесвітній Універсіаді

257
Всесвітня Універсіада-2013 стала надзвичайно успішною для українців. На легкоатлетичній арені ледь не щодня піднімався синьо-жовтий прапор на честь наших спортсменів. Такий успіх не лишився непоміченим і держава нагородила їх орденами. Щоправда, не всі наші герої встигли їх отримати.

 
15 травня міністр молоді та спорту України Дмитро Булатов у неформальній атмосфері зустрівся з легкоатлетами, щоб вручити їм нагороди та ближче познайомитися з ними і видом спорту загалом. На зустрічі також були присутні заступники міністра – Ігор Гоцул і Ніна Уманець.
 
«Я навмисно спробував зробити зустріч більш легкою. Сподіваюсь, такою ж буде й наша подальша робота, – зазначив Дмитро Булатов. – Для нас важливо, щоб ми співпрацювали зі спортсменами і це було для вас комфортно. Важливо, щоб ми вас не лише слухали, а й чули».
 
Дмитро Булатов звернув увагу на те, що міністерство завжди відкрите для спортсменів. Їх готові вислухати і максимально допомогти. При цьому Дмитро Сергійович наголосив на ролі атлетів у формуванні іміджу України на міжнародній арені: «Міністерство молоді та спорту України – найменше. Але саме ми чи не найбільше впливаємо на репутацію нашої країни в світі».
 
Дмитро Булатов також зазначив, що перед легкоатлетами сидить міністр-менеджер, а не чиновник. І це, на його думку, має стати більш ефективним для розвитку спорту.
 
На завершення зустрічі відбувся діалог зі спортсменами щодо їхнього подальшого бачення розвитку легкої атлетики і клубної системи зокрема. Президент ФЛАУ та заступник міністра молоді та спорту України Ігор Гоцул пояснив, що наразі ведеться робота щодо корінної реорганізації спорту в країні, і накопичення ідей і думок за таких умов набуває особливої ваги.
 
А урочистою частиною зустрічі стало нагородження атлетів і тренерів орденами за успішні виступи на Всесвітній Універсіаді згідно з указом президента України №392/2013 від 25.07.2013 р.
 
Ордени «За заслуги» ІІІ ступеня отримали:
Бодров Ігор
Корж Віталій
Смелик Сергій
Тіміець Анна
Рурак Костянтин
 
 
Орден княгині Ольги ІІІ ступеня отримала:
Ярощук Анна
 
Орден Данила Галицького отримали:
Главан Ігор
Дмитренко Руслан
Коваленко Назар
Лосев Іван
 
Медаль «За працю і звитягу» отримав:
Кравченко Володимир