Анна Мельніченко – про рішення пропустити чемпіонат Європи

278
Чемпіонка світу з семиборства Анна Мельніченко не братиме участь у чемпіонаті Європи в Цюриху. Таке рішення атлетка й тренер прийняли після зимового сезону. Про це вона розповіла в інтерв’ю сайту XSPORT.

 
«Після зимового сезону разом з тренером вирішили влітку зробити паузу, адже протягом багатьох років я виступаю без відпочинку. До Олімпійських ігор ще два роки, і мені зараз необхідно перевести дихання. Виступати за національну збірну – велика відповідальність, тому їхати й змагатися на чемпіонаті Європи на 50 відсотків можливостей не хочеться. І я вдячна керівництву за розуміння, – каже Анна. – Вже в Сопот я їхала не в повній готовності, оскільки після літнього чемпіонату світу складно було налаштуватися на тренування. Відповідно, в Сопоті виступила не на найвищому рівні.
 
Цього літа я їздила лише на Кубок Європи з багатоборства й рада, що допомогла нашій команді потрапити до Суперліги. На цьому турнірі отримала велике задоволення виступати за збірну, і коли приїхала додому, почала тренуватися на повну силу. Тому сподіваюсь, наступного року, якщо ніякі травми не завадять, я ще поб’ю свої рекорди!»
 
Повний текст інтерв’ю Анни Мельніченко читайте на сайті XSPORT.