На чемпіонаті України зі спортивної ходьби на 50 км, «Вечірньому Івано-Франківську» визначилися переможці

225
В Івано-Франківську завершився чемпіонат України зі спортивної ходьби на 50 км, міжнародний Кубок «Вечірній Івано-Франківськ».

 
Особливістю цьогорічного турніру стало те, що атлети змагалися не просто на сертифікованій AIMS та IAAF трасі, а на трасі, на яку вже в травні наступного року вийдуть найсильніші атлети континенту, щоб визначити найсильніших на Кубку Європи.
 
Родзинкою турніру стали змагання з ходьби на 50 км серед чоловіків. На старт дистанції вийшли відразу три атлети-володарі командного «срібла» на Кубку світу-2014, Сергій Будза, Ігор Сахарук і Андрій Гречковський, а також Іван Лосєв, якого ми звикли бачити на «двадцятці». Саме між цими спортсменами й розгорнулася основна боротьба за медалі.
 
Переможцем вийшов Сергій Будза. Дистанцію він подолав за 3:48.50 год. Андрій Гречковський був другим (3:49.07). Трійку призерів замкнув Ігор Сахарук (3:57.50). У Івана Лосєва 3:59.25 год і четверта позиція. Гречковський до «дорослого срібла» додав також титул чемпіона України серед молоді.
 
Змагання в Івано-Франківську відбувалися в усіх вікових категоріях, включаючи молодших юнаків і ветеранів. Ознайомитися з усіма результатами та переглянути фотографії ви зможете на сайті турніру.