Ольга Саладуха: «Підготовку до сезону розпочну вже в понеділок»

236

На цьому тижні з’явилась інформація, що бронзовий призер Олімпіади в Лондоні Ольга Саладуха пропустить цей зимовий сезон. Та в розмові з чемпіонкою з’ясувалось, що ця інформація не відповідає дійсності.

 

 

 
– Я взагалі не розумію, звідки взялася така інформація, — здивувалась Ольга. – Нічого подібного я нікому не казала, тим більше що вже в неділю, 2 листопада, вирушаю на перший збір до Іспанії.
 
– Як довго він триватиме?
 
– До кінця місяця.
 
– Нещодавно ви були вимушені переїхати з рідного Донецька до Києва. Чи встигли облаштуватися у столиці?
 
– Не зовсім. Виникло дуже багато формальних питань, як то влаштування дитини до дитячого садочку, поліклініки. Якщо з першим все вирішили, то з другим були складнощі.
 
– Тобто сказати, що в Києві ви почуваєтесь якщо не як вдома, то хоча б своїй тарілці ще не можна?
 
– Ні. Швидше ми просто звикаємо до нових умов. Дім є дім, і в Донецьку було все рідне, а зараз доводиться починати все з нуля.
 
– Мабуть, і відпочити перед сезоном не встигли…
 
– Так, не дуже, але почуваюся досить добре, готова до початку тренувань і думаю про найголовніший старт майбутнього сезону – чемпіонат світу в Пекіні, де планую поборотися за нагороду найвищого ґатунку.
Попередня статтяЗі світу по нитці: Гала-вечір змінив місце дислокації, а чехи мають намір перемагати на чемпіонаті в Празі
Наступна статтяВ Нью-Йорку перемагали лише кенійці, в Шанхаї – їхні суперники