Чемпіон світу з сучасного п’ятиборства – про «Різдвяні старти-2015»

227
У національних змаганнях з легкої атлетики у приміщенні «Різдвяні старти» брали участь не лише представники Королеви спорту.
Декілька членів збірної України з сучасного п’ятиборства відточували під час них майстерність в одній з дисциплін свого виду спорту – бігу на 1500 метрів. Серед гостей був і чемпіон світу-2011 Дмитро КИРПУЛЯНСЬКИЙ.
 
У нас перший старт лише через місяць – це буде чемпіонат України. І «Різдвяні старти» – це ті змагання, які допомагають нам реалізуватися. Тренування – тренуваннями, але коли є можна випробувати себе в бойовій атмосфері – це чудово. Тому велике спасибі Федерації легкої атлетики за цю можливість, яку вона надає нам. Ну ми товаришуємо федераціями, тому, якщо вони захочуть – то можуть з нами повиступати, у п’ятиборстві – поплавати, постріляти. Ми будемо тільки раді.
 
– Ви сьогодні були далекі від перемоги. Не знітив результат?
 
Тут рівень учасників дуже високий – майстри міжнародного класу, заслужені майстри спорту. Вони витрачають увесь свій час на легкоатлетичну підготовку. А у нас як не як п’ять видів. Тому наївно було сподіватися перемогти хлопців. Головне для нас зараз – підготуватися до чемпіонату Європи, який відбудеться в літку в Англії. Там розігруватиметься вісім путівок на Олімпійські ігри.
Попередня стаття«Різдвяні старти» дали старт новому легкоатлетичному сезону
Наступна статтяОльга Земляк: «Всі думки – про літній сезон»