Повх і Плотіцина перемогли у Лодзі!

302
Семеро українців у польському місті Лодзь взяли участь у традиційних міжнародних змаганнях Pedro’s Cup. Трьом з них вдалося увійти у своїх видах до трійки найкращих, а Анна Плотіцина ще й показала третій результат сезону у Європі!
 
У бігу на 60 метрів з бар’єрами у жінок у фіналі змагалися дві українки, і обидві виступили на рівні найкращих своїх результатів. Вінничанка Олена Яновська стала четвертою, встановивши свій особистий рекорд – 8,16. А перемогу впевнено святкувала харків’янка Анна Плотіцина, з часом 8,01 на дев’ять сотих випередивши найближчу переслідувачку Андреа Іванчевич з Хорватії. Проте, ще швидше Анна пробігла у кваліфікації, яку виграла з третім результатом сезону у Європі і п’ятим у світі – 7,99!
 
Не менш вдало виступили українки на гладкій 60-метрівці. Трійка призерок у фіналі показала однаковий час – 7,22. Фотофініш поставив Олесю Повх з Запоріжжя на перше місце, Івет Лалову (Болгарія) – на друге, харків’янку Наталію Погребняк – на третє.
 
Також у Лодзі у спринтерському бар’єрному бігу Сергій Копанайко показав дев’ятий час (7,84), Олександр Корчмід у стрибках з жердиною став п’ятим (5.55), а Оксана Окунєва у стрибках у висоту посіла четверте місце (1.90).
 
Серед закордонних атлетів перш за все відзначимо Кіма Коллінза (Сент-Кіттс і Невіс), кубинця Орландо Ортегу та американця Райана Вітінга, які показали найкращі результати сезону у світі – відповідно у бігу на 60 метрів (6,47), у бігу на 60 м з/б (7,45) та штовханні ядра (21.80).
Попередня статтяВідбулося перше засідання Ради Федерації легкої атлетики України
Наступна статтяБогдан Бондаренко та Ольга Саладуха – найкращі легкоатлети України 2014 року!