Рішення Виконкому ФЛАУ 25 березня 2015 року

195
25 березня у м. Києві відбулося чергове засідання Виконкому Федерації легкої атлетики України. Знайомимо вас з основними рішеннями, які були на ньому прийняті.
 
Під час Виконкому було заслухано доповідь держтренера з легкої атлетики Мінмолодьспорту Ігоря Ліщинського про підсумки виступів українських легкоатлетів у зимовому сезоні-2015. Виконком визнав їх задовільними та рекомендував виступити перед Міністерством молоді та спорту України та органами виконавчої влади з клопотанням щодо преміювання переможців та призерів офіційних міжнародних змагань та їхніх тренерів. Також за поданням тренерської ради було розглянуто та затверджено алгоритм розподілу заохочень тренерів з олімпійських видів спорту та групи забезпечення за результатами виступу на офіційних міжнародних змаганнях.
 
Члени Виконкому затвердили кількісні склади національних збірних команд України для участі у Кубку Європи з легкої атлетики з багатоборства (4-5 липня 2015 року, Обань, Франція), чемпіонаті світу з легкої атлетики серед юнаків (15-19 липня, Калі, Колумбія), чемпіонаті світу з легкої атлетики (22-30 серпня, Пекін, Китай), а також персональні склади національних збірних команд України для участі в чемпіонаті світу з трейлу (30-31 травня, Аннесі, Франція), міжнародній матчевій зустрічі Кіпр-Ізраїль-Україна-Румунія (юніори) (24-25 квітня, Пітешть, Румунія), міжнародних змаганнях зі спортивної ходьби (11 квітня, Подебради, Чехія).
 
До Федерації легкої атлетики України надійшли звернення українських атлетів з проханням дозволити їм виступати у 2015-му році за закордонні клуби. Виконком ФЛАУ їх розглянув, погодив та надав відповідні дозволи.
 
Виконком ФЛАУ підтримав кандидатуру Степана Івановича Янчука на присвоєння звання Заслуженого працівника фізичної культури та спорту та вирішив порушити відповідне клопотання перед Міністерством молоді та спорту України.
 
Також були затверджені зміни у Календарі змагань 2015 року:
  • об’єднати Особисто-командний Чемпіонат України (гірський біг – вгору), який було заплановано на 26.04.2015 року з Особисто-командним чемпіонатом України (гірський біг) і провести їх 31.05.2015 року у смт. Славське Львівської області;
  • ЧУ з бігу на шосе «Львівська десятка» перенести з 19.09.2015 року на 20.09.2015 року;
  • Чемпіонат ФСТ «Динамо» України з легкоатлетичного чотириборства серед юнаків та дівчат 2002 р.н. та молодших в межах Всеукраїнського фестивалю «Динамо – дітям України» перенести з 27-29.04.2015 року на 22-24.06.2015 року;
  • Чемпіонат ФСТ «Динамо»  України з легкої атлетики (крос) за програмою комплексних змагань «Динаміада-2015» серед збірних команд перенести з 20-21.2015 року, м. Одеса на 13-14.10.2015 року, м. Харків.
 
Вирішено направити Яну Бочарську, суддю І категорії, члена комісії змагань ФЛАУ, тренера СДЮШОР, та Ларису Якерсон, суддю національної категорії зі спорту, інструктора-методиста Сумської   обласної ДЮСШ, до Регіонального центру розвитку ІААФ на прослуховування курсу за програмою «Система навчання технічних офіційних осіб» першого рівня для лекторів.
 
Наступне засідання Виконкому ФЛАУ відбудеться 29 квітня поточного року у місті Києві.
Попередня статтяУкраїну відвідали президенти Федерацій легкої атлетики Норвегії та Грузії
Наступна статтяВладилена Кокіна отримає диплом світової рекордсменки!