Україну відвідали президенти Федерацій легкої атлетики Норвегії та Грузії

218
Напередодні 24-го Конгресу Європейської атлетичної асоціації, який 11 квітня відбудеться в Бледі (Словенія), Україну відвідали президенти Федерацій легкої атлетики Грузії Алекс Ахвледіані та Норвегії Свейн Арне Хансен.
 
Алекс Ахвледіані та Свейн Арне Хансен, зокрема, зустрілися з президентом Федерації легкої атлетики України Ігорем Гоцулом. На Конгресі у Бледі відбудуться вибори до керівного складу ЄА. Норвезький керманич є кандидатом на посаду президента ЄА, а український – кандидатом у члени Ради ЄА. Сторони обмінялися поглядами щодо майбутньої події, обговорили своє бачення подальшого розвитку легкої атлетики на континенті.
 
 
Також відбулися зустрічі Свейн Арне Хансена з президентом Національного Олімпійського комітету України Сергієм Бубкою та Міністром молоді та спорту України Ігорем Ждановим. Пан Хансен є членом Консультативної ради з питань автономії спорту, яка була створена наприкінці минулого року Міністерством. Норвезький гість високо оцінив розроблену українськими фахівцями Дорожню карту реформ у сфері фізичної культури та спорту і висловив повну підтримку курсу реформ на децентралізацію у спорті, який обрала Україна.
 
Попередня статтяЗі світу по нитці: замість літнього ЧЄ з легкої атлетики – ЧЄ з літніх видів спорту, квитки на Пекін-2015 та тріумф африканців у кросі
Наступна статтяРішення Виконкому ФЛАУ 25 березня 2015 року