Сергій Бубка високо оцінив організацію етапу «Діамантової ліги» в Шанхаї

283
Віце-президент IAAF, олімпійський чемпіон і багаторазовий рекордсмен світу зі стрибків з жердиною Сергій Бубка відзначив успіх етапу «Діамантової ліги» в Шанхаї.

 
Вперше ShanghaiGoldenGrandPrix було організовано лише десять років тому, проте сьогодні це один з основних етапів «Діамантової ліги», участь у якому престижна й приваблива для найвідоміших легкоатлетів світу.
 
«Змагання в Шанхаї стали одними з основних у легкоатлетичному календарі. Це ще один доказ важливості проведення турнірів у нових місцях по всьому світу, – зазначив Сергій Бубка. – «Діамантова ліга» – особливі змагання. Вони дають можливість уболівальникам з усього світу на власні очі спостерігати за боротьбою як своїх героїв, так і юних зірочок, які є майбутнім спорту.
 
Коли наші «зірки» змагаються один з одним, це справді надихає фанів. Проте нам потрібно зробити максимум для залучення ширшої аудиторії. І цьому може чудово посприяти різноманітність, зокрема, проведення турнірів у якомога більшій кількості нових місць. Нам потрібно створювати такі спортивні заходи, які б відповідали сучасним тенденціям. Щоб на них збиралося разом якомога більше найсильніших атлетів світу.
 
Нам варто переглянути те, як пропагувати спорт, підтримувати національні федерації і спортсменів – як відомих, так і тих, які лише на шляху до великих перемог. Якщо нам вдасться зробити легку атлетику більш професійною, від цього виграють усі».
 
Сергій Бубка, завершивши активну легкоатлетичну кар’єру, протягом останніх 15 років залишається в спорті, займаючи посади серед керівництва IAAF, МОК і НОК України.
 
Сергій Назарович є кандидатом на посаду президента IAAF. Вибори відбудуться під час Конгресу IAAF, у серпні 2015 року, в Пекіні.

За матеріалами http://www.sergeybubka.com/

Попередня статтяШколярі в Іллічівську розіграли нагороди чемпіонату України у 4-борстві
Наступна статтяАнна Міщенко виграла другий поспіль турнір серії IAAF World Challenge