Зі світу по нитці. 10,98 с від 16-річної американки

280
16-річна американка Кендейс Гілл встановила найкраще світове досягнення серед дівчат з бігу на 100 м (у цій віковій категорії фіксуються не рекорди, а саме найкращі досягнення). Її 10,98 с стали до того ж юніорським рекордом США.

 
***
 
На думку рекордсмена світу в приміщенні зі стрибків з жердиною Рено Лавіллені у рекордсменки світу в цій же дисципліні Єлєни Ісінбаєвої є хороші шанси на успішне повернення у спорт. «Вважаю, що у Єлєни багато шансів на те, щоб посісти високі місця на Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро. Вона залишається сильним спортсменом, і у неї достатньо висока мотивація повернутися. Тому не здивуюсь, якщо знову побачу її на лідируючих позиціях. Звісно, багато залежатиме від її суперниць, але поки що ніхто з них не дотягує до тих результатів, які показувала раніше Ісінбаєва», – зазначив француз.
 
***
 
Етап «Діамантової ліги» в Парижі (4 липня) стане першим турніром для чемпіонки світу зі штовхання ядра Валері Адамс після кількамісячної перерви, пов’язаної з відновленням після операцій на плечі й лікті. Востаннє новозеландка виходила в змагальний сектор 5 вересня.
Попередня статтяСпринтери правлять бал!
Наступна статтяСергій Бубка в Болгарії представив передвиборчу програму на посаду президента ІААФ