Вибори президента ІААФ. Олімпійська чемпіонка з потрійного стрибка підтримала Сергія Бубку

303

Олімпійська чемпіонка з потрійного стрибка Ольга Рипакова з Казахстану висловила слова підтримки кандидатові у президенти ІААФ Сергієві Бубці.
 
«Думаю, моє майбутнє буде пов’язане з легкою атлетикою. Вже зараз дізналася багато важливих речей, побачила проблеми й труднощі, з якими стикаються спортивні школи, центри, національні федерації і країни. Мені б хотілося змінити дещо з цього на краще, саме тому не хочу лишатися осторонь від виборів президента ІААФ. Багато відомих атлетів висловили підтримку кандидатам. Я довіряю Сергію Бубці, оскільки всі його ідеї і обіцянки практичні і їх можна втілити в життя, вони збігаються з моїм баченням розвитку легкої атлетики.
 
Про труднощі атлетів Сергій Назарович знає не з чуток, оскільки він постійно і безперервно спілкується з нами, розпитує все до найдрібніших деталей. До всього почутого він ставиться дуже відповідально і грамотно. Як результат, розроблена і представлена ним модель подальшого розвитку з розумінням очікувань і ролі кожної ланки тренувального і змагального процесу в легкій атлетиці, будь то тренер, спортсмен, лікар, менеджер, організатор чи ціла національна федерація.
 
Сергій Назарович знає і завжди бореться за права атлетів. Я пов’язую свої сподівання з Бубкою і вірю в те, що він дійсно зможе вивести легку атлетику на нові висоти», – пояснила Рипакова, яка під час своєї декретної відпустки значну частину часу займалася організаційними моментами, допомагаючи чоловікові з початком роботи спортивного центру в Усть-Каменогорську.
За матеріалами EMEnews
Попередня статтяТбілісі-2015. П’ятірка Валентини Кузьоми
Наступна статтяІгор Гоцул про майбутні УТЗ в Грузії, естонський досвід та повноцінну легку атлетику на НСК «Олімпійський»