Дмитро Нікітін – переможець Європейського юнацького олімпійського фестивалю

306

Срібний призер юнацького чемпіонату світу зі стрибків у висоту Дмитро Нікітін став переможцем Європейського юнацького олімпійського фестивалю. У Тбілісі українцеві для перемоги знадобилося подолати 2,12 м. У срібного призера, ірландця Райяна Карті Волша, 2,09 м.
 

Медаль Нікітіна стала другою для українців у Тбілісі. У ранковій частині програми срібну нагороду з потрійного стрибка виграла Соня Куссекала.

Марія Борисова фінішувала сьомою з бігу на 1500 метрів (4.57,92 хв). Артем Засуха був десятим зі стрибків у довжину (6,64 м).

Маргарита Лукашенко з четвертим результатом подолала кваліфікаційний раунд зі штовхання ядра (14,94 м). У фіналі з бігу на 400 метрів за якомога вище місце боротиметься Євгенія Мучарова. У першому колі вона показала час 57,27 с.

У кроці від фіналу з бігу на 400 метрів з бар’єрами зупинилася Вікторія Гринько. З особистим рекордом – 1.04,08 хв – вона стала дев’ятою у підсумковому протоколі. Не вдалося пробитися в основне коло змагань з метання списа Олександрі Зарицькій. Вона 17-та (37,70 м).

Попередня статтяВідео та пряма відеотрансляція чемпіонату України-2015
Наступна статтяМаргарита Лукашенко — переможниця Європейського юнацького олімпійського фестивалю