Тбілісі-2015. Юлія Ходаківська — у п’ятірці найсильніших

386

У Тбілісі триває Олімпійський юнацький європейський фестиваль. У другий день змагань відбувся один фінал за участю українських атлетів.
 
Щоб потрапити до трійки призерів з бігу на 3000 метрів, необхідно було вибігати з десяти хвилин. Юлії Ходаківській такий показник поки що не підкорився, проте їй вдалося подолати дистанцію з найкращим результатом нинішнього сезону — 10.31,19 хв. Вона п’ята. Перемогла голландка Діане ван Ес (9.58,49 хв).
 
Анастасія Колотій кваліфікувалася до основного кола змагань зі стрибків у довжину (5,49 м).
 
Олексій Овчаренко встановив особистий рекорд з бігу на 110 метрів з бар’єрами (15,11 с), але до виходу у фінал йому не вистачило одного рядка в підсумковому протоколі. Він дев’ятий.
 
Бронзовий призер юнацького чемпіонату світу з семиборства Аліна Шух у Тбілісі змагалася з бігу на 100 метрів з бар’єрами. З результатом 14,42 с вона була 17-ю у першому колі. Не вдалося подолати кваліфікацію зі стрибків у висоту Анастасії Матвійок (1,56 м). Без українок пройде і фінал з бігу на 800 метрів. Дар’я Вдовиченко у підсумковому протоколі посіла 17-те місце (2.19,83 хв).
Попередня статтяІгор Гоцул про майбутні УТЗ в Грузії, естонський досвід та повноцінну легку атлетику на НСК «Олімпійський»
Наступна статтяЛегкоатлетка принесла Україні першу медаль Європейського юнацького олімпійського фестивалю