Українські легкоатлети відзначили у Пекіні День Незалежності

269
24 серпня наша команда була запрошена в Посольства України в КНР з нагоди Дня Незалежності України. Усі, хто у першій половині дня був вільний від змагань та тренувань, з задоволенням завітали до нашої дипломатичної установи у Пекіні.
 
Окрім українських легкоатлетів на святі побували посли та дипломати багатьох країн світу, представники бізнесових кіл Китаю, наукові та культурні діячі цієї країни, а також заступник Голови Комітету зовнішніх зв’язків КНР (аналог нашого Міністерства закордонних справ) пані Чжао Байге. Після невеликої урочистої програми гості спілкувалися між собою, слухали українські пісні та частували страви української кухні.
 
На знак вдячності за гостинність наша команда подарувала українському послу в Китаї Олегу Дьоміну (до речі, він – колишній президент Федерації плавання України) талісман чемпіонату світу, а також український прапор та буклет збірної з автографами провідних вітчизняних легкоатлетів.
 
Також наші спортсмени залишили свої вітання та побажання на спеціальному стенді. Повну фотогалерею заходу можна переглянути на сторінці ФЛАУ у мережі Facebook.
 
Федерація легкої атлетики України вітає усіх зі святом! Слава Україні! Героям слава!