Наталія Пигида: «В Україні вже давно ніхто так не бігав»

515
Наталія Пигида може записати виступ у Пекіні собі в актив. У півфіналі вона показала 8-й час, який до того ж є її особистим рекордом – 50,62. Нажаль, ці пристойні цифри не дозволили їй вийти до вирішального забігу.
 
– Це ж не те, що трошки розміняла 51 секунду. Я учора з тренером розмовляла – у фінал точно 51,60 вийде, мені конче необхідно за стільки пробігти. Але бачите, треба було навіть 50,50… Це просто жах. Звичайно, я задоволена, що особистий рекорд встановила нарешті. А то завжди у мене біг губився, по дистанції не складалося. А тут почала активно, швидко, віраж відпрацювала, трошки відпустила себе, щоб перепочити, і потім набігла. Результатом задоволена. У мене особистий рекорд був 50,86, зараз – 50,62. Жаль, що до фіналу не вийшла. Почесне дев’яте місце.
 
– І бігли ви по дев’ятій доріжці, не зручній.
 
– Я коли вчора стартові протоколи побачила, подумала – чому дев’ята, я ж не за добиранням вийшла по півфіналу. А потім думаю – ну і хай буде! Напроти, я нікого бачити не буду, усі за мною бігтимуть. Я можу швидко втікати, і їм доганяти прийдеться. Окрім цього, дев’ята доріжка – це практично не має віражу. Отож, дев’яте місце, я вважаю, з достойним результатом. В Україні вже давно так ніхто не бігав.
 
– З яким настроєм будете виходити на естафету?
 
– У мене завжди бойовий настрій на естафети, я їх люблю, я їх з малку бігаю. Будемо боротися, а що робити. Усі швидко зараз бігають, але ми не будемо від них відставати. Ми ще всім покажемо.
Попередня статтяВ Івано-Франківську пройшла естафета «Біг заради миру в Україн»!
Наступна статтяНаталія Семенова: «Будемо аналізувати помилки»