«Спорт для всіх у кожному дворі» в Івано-Франківську

280

28 серпня, в Івано-Франківську на спортивному майданчику ЗШ № 25 відбулись спортивні забави для дітей під гаслом «Спорт для всіх у кожному дворі».
 

Організаторами заходу виступили комітет фізичної культури і спорту виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради і спортивний клуб «Ластівка» за підтримки федерації легкої атлетики Івано-Франківської області.

 

Для всіх охочих, а їх у цей день зібралося чимало, організатори підготувати шість цікавих легкоатлетичних естафет з використанням сучасного інвентарю «Дитяча легка атлетика IAAF». Учасники змагалися з метання спису, бігу з бар’єрами, естафети з кільцями, бігу на частоту, «класиків».

 
Змагання були індивідуальними, а тому кожен мав чудовий шанс проявити свої найкращі вміння та якості у будь-якому виді.
 
Переможці та призери крім заслужених медалей і грамот, отримали також цікаві подарунки від організаторів заходу. За словами президента ФЛА Івано-Франківської області Віталія Матешка, дані змагання показують, що серед усіх учасників зазвичай є ті, хто вже виділяється особливою спритністю, швидкістю чи іншими фізичними якостями. Тому для тренерів, котрі лише формують початкові групи, подібні заходи є дуже цікавими та важливими, адже можна побачити майбутніх чемпіонів і заохотити їх до занять у спортивних секціях.
За матеріалами ФЛА Івано-Франківської області