5 вересня у Луцьку – урочисте відкриття реконструйованого стадіону «Авангард»!

263
5 вересня о 16:00 у Луцьку на стадіоні «Авангард» розпочнеться спортивне свято, присвячене завершенню реконструкції легкоатлетичної складової арени.
 
Завдяки підписанню меморандуму про співробітництво між Фондом Ігоря Палиці «Новий Луцьк» та Федерацією легкої атлетики України, вона розпочалася у середині літа, і тепер «Авангард» має право приймати найпрестижніші легкоатлетичні змагання, включаючи чемпіонати Європи.
 
У програмі святкування відбудуться легкоатлетичні змагання з бігу на 100 м, естафет 4х100 м, а також на дистанції 1000 м з призовим фондом 8000 гривень. Окрім цього атлет, який встановить новий рекорд стадіону у бігу на 1000 метрів (нинішній становить 2 хвилини 25,00 секунд), отримає додатково 2000 гривень.
 
Також у рамках дійства відбудуться урочиста хода представників усіх спортивних федерацій області, матч футбольнрих команд ветеранів київського «Динамо» з ветеранами «Волині», дитячі змагання, представлення найвідоміших спортсменів області. Танцювальні гурти міста покажуть оригінальне шоу, в якому візьме участь понад 250 учасників. Під час святкування на присутніх чекають виступи відомих колективів. Так, для лучан виступатимуть «ТНМК», «Піккардійська терція» та «Антитіла».
Дійство розпочнеться 5 вересня о 16:00 і триватиме до 22:00. Вхід на святкування – вільний.
Попередня статтяІгор Гоцул – в ефірі «Радіо-Ера»
Наступна статтяІгор Гоцул: «З урахуванням усіх обставин наш виступ у Пекіні вважаю успішним»