Богдан і Віктор Бондаренки отримали нагороди найкращих у серпні

286
15 жовтня, під час ХХХ Генеральної асамблеї Національного олімпійського комітету України, Богдану і Віктору Бондаренкам вручили нагороди найкращих спортсмена і тренера серпня за версією НОК України.

 
В останній місяць літа Бондаренко виграв срібну медаль чемпіонату світу з легкої атлетики (стрибки у висоту). І зробив це 30 серпня, у свій День народження, після двомісячної паузи у змаганнях.
 
Разом з Богданом нагороду найкращого спортсмена вересня отримав борець Жан Беленюк. Спортсменам і тренерам вручили пам’ятні статуетки, дипломи і грошові премії.
 
Президент НОК України Сергій Бубка побажав обом спортсменам поповнити свої скарбнички олімпійськими медалями у Ріо-де-Жанейро, подякував за підготовку спортсменів тренерам, федераціям і їх президентам. Диплом для ФЛАУ отримав її перший віце-президент Євген Баженков.
 
На Генеральній асамблеї, зокрема, були присутні дворазовий олімпійський чемпіон Валерій Борзов, призери Олімпійських ігор Олександр Крикун, Ольга Саладуха, Олена Говорова, чемпіон світу-2006 у приміщенні Іван Гешко.
 
Напередодні Богдан Бондаренко побував у гостях на сайті XSPORT, а сьогодні, о 21:30 на «Першому національному» поспілкується з ведучою програми «Світ спорту» Юлією Пазенко.