Обираємо найкращих легкоатлета та легкоатлетку України жовтня-2015!

218
Федерація легкої атлетики України оголошує про початок голосування по визначенню найкращих легкоатлета і легкоатлетки України жовтня 2015-го року.
 
Голосування проводиться серед трьох груп: експертна група (Рада ФЛАУ), представники ЗМІ та вболівальники. Голоси кожної з груп при підведенні підсумків будуть враховуватися як третина усіх голосів. Представники ЗМІ, які не отримали на свою електронну пошту анкети для голосування, можуть отримати їх, якщо надішлють повідомлення про своє бажання на електронну адресу     odanylenko@flau.org.ua
 
Вболівальники можуть проголосувати у мережі Facebook на сторінках ФЛАУ та групи «Легка атлетика України» за наступними посиланнями:
 
 
 
Представляємо номінантів (в алфавітному порядку):
 
Атлет жовтня 2015
·         Андрій Гречковський: перемога на чемпіонаті України зі спортивної ходьби на 50 км з третім результатом сезону в Україні – 3:53.53.
·         Дмитро Лашин: 2-е місце на півмарафоні у Кракові (Польща) з найкращим результатом сезону в Україні та 16-м в Європі – 1:02.52.
·         Ігор Олефіренко: перемога на чемпіонаті України з марафону у Білій Церкві з третім результатом сезону в Україні та 18-м у Європі – 2:12.04.
 
Атлетка жовтня 2015
·         Валентина Крепкіна: на Європейських іграх ветеранів у Ніцці (Франція) 4 золоті нагороди (стрибки з жердиною, у висоту, потрійний та у довжину) та одна бронзова (у бігу на 80 м з/б) у віковій групі 50+.
·         Наталія Легонькова: перемога на марафоні в Дубліні (Ірландія) з особистим рекордом та четвертим результатом сезону в Україні – 2:31.08.
·         Наталія Лупу: на Всесвітніх іграх військовослужбовців у Кореї золота нагорода у бігу на 800 м (1.59,59) та срібна в естафеті 4х400 м (3.30,66).
 
Голосування триває до 12-00 понеділка, 9 листопада.