У Міноборони вшанували героїв Всесвітніх ігор серед військовослужбовців

250
Сьогодні, 6 листопада, у Міністерстві оборони України вшановували медалістів Всесвітніх ігор серед військовослужбовців, які 2-11 жовтня проходили у місті Мунжеон (Республіка Корея).
 
Нагадаємо, на CISM-2015 українські спортсмена здобули 26 нагород (5 золотих, 9 срібних та 12 бронзових), і в командному заліку серед 117-ти країн учасниць посіли 10-е місце. В тому числі одне «золото», 6 срібних медалей та одну «бронзу» записали у свій актив легкоатлети.
 
Міністр оборони генерал армії України Степан Полторак під час привітань, зокрема, зазначив, що наразі розпочато відродження матеріальної бази спортивних об’єктів Міністерства оборони, робиться усе необхідне, аби для армійських спортсменів створити гідні умови тренувань.
 
Армійські спортсмени отримали грошові премії від Міністра оборони та грамоти й цінні подарунки від Національного олімпійського комітету, а президенту НОУ України Сергію Бубці пан Полторак вручив відзнаку Міністерства оборони України – медаль «Знак пошани», що є найвищою нагородою для цивільних осіб.