Зі світу по нитці: найкращі у 2015-му і футбольні мрії Болта

238
Федерація легкої атлетики США назвала Ештона Ітона (багатоборство) й Еллісон Фелікс (спринт) найкращими легкоатлетами 2015 року. Нагороди вони отримають 5 грудня у Г’юстоні.

 
***
 
Атлетами року у Хорватії було визнано дискоболку Сандру Перковіч і стрибуна з жердиною Івана Горвата. У номінації «Повернення року» перемогла Бланка Влашич (стрибки у висоту), а тренером року назвали наставника Перковіч Едіса Елкасевіча.
 
***
 
Олімпійський чемпіон, чемпіон і рекордсмен світу з бігу на 100 м, 200 м і у складі чоловічої естафетної команди 4х100 м Усейн Болт хотів би спробувати сили у команді «Манчестер Юнайтед», фаном якої він є. За словами ямайського спринтера, він би не відмовився від контракту з англійським клубом. «Думаю, я підійшов би команді: у мене хороша підготовка, я швидкий, можу контролювати м’яч і розумію гру», – зазначив він.
 
***
 
Федерація легкої атлетики Фінляндії назвала імена 11 легкоатлетів, яких обрала для участі у чемпіонаті Європи-2016. Серед них – призери Олімпійських ігор з метання списа Теро Піткамякі й Антті Руусканен.
 
За матеріалами EMEnews
Попередня статтяПлани щодо розбудови легкоатлетичної інфраструктури Дніпропетровська
Наступна стаття«Дитяча легка атлетика IAAF» завітала у Тернопільську ЗОШ №28