Столицю командного чемпіонату світу зі спортивної ходьби визначать у січні

269
26 листопада у Монако відбулося 202-е засідання Ради ІААФ. Цього разу – під головуванням нового президента Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій Себастьяна Кое.

 
«Нам потрібно важко попрацювати, щоб повернути віру і показати справжню цінність і потенціал легкої атлетики. У нас є унікальна можливість дивитися у майбутнє з оптимізмом. Давайте доведемо, що у нас потрібні люди на своїх місцях і правильна структура, щоб вивести спорт на краще місце», – зазначив Кое.
 
 
Рішення про те, де відбудеться командний чемпіонат світу зі спортивної ходьби і юніорський чемпіонат світу у 2016 році, має бути прийняте на початку січня. Як стало відомо, вже кілька країн висловили бажання приймати змагання. Подача заявок почнеться наступного тижня. Змагання повинні були проходити у Чебоксарах і Казані відповідно, проте у зв’язку з низкою скандалів Росію позбавили права їх проведення.
 
Під час засідання Ради ІААФ стало відомо, що Всеросійська федерація легкої атлетики визнала своє відсторонення. Протягом найближчих трьох тижнів буде складений остаточний список критеріїв перевірки роботи ВФЛА.
 
 
Під час засідання Рада ІААФ схвалила створення спеціального підрозділу з метою забезпечення чистоти легкої атлетики і боротьби з допінгом.
Попередня статтяКомісія атлетів ІААФ отримала нову шістку
Наступна статтяАндрію Проценку вручили Орден Данила Галицького