Керівництво Харківщини пообіцяло Богдану Бондаренку всебічну підтримку

201
Голова Харківської ОДА зустрівся з кращим легкоатлетом України, харків’янином Богданом Бондаренком, щоб обговорити підготовку спортсмена до Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро.
Під час зустрічі Ігор Райнін зазначив, що розвиток спорту сьогодні є одним з пріоритетних напрямків діяльності для керівництва області.
«Ми намагаємося надавати нашим спортсменам всебічну підтримку – як моральну, так і матеріальну. Ми пишаємося успіхами Богдана, і він, безумовно, – на особливому рахунку. Ви можете розраховувати на допомогу обласної адміністрації у всіх питаннях, які виникнуть у ході підготовки до Олімпіади, – пообіцяв спортсмену і його тренеру Ігор Райнін. – Я впевнений, що у відповідь ми отримаємо повну самовіддачу Богдана та успішний виступ на Олімпійських іграх».
Тренер Богдана, його батько Віктор Бондаренко, подякував керівнику ХОДА за увагу, яка сьогодні приділяється розвитку спорту в Харківській області.
«Харківські спортсмени, як ніколи, відчувають увагу і реальну підтримку керівництва області. Це дуже приємно, а головне – надає стимул боротися за нові перемоги», – зазначив Віктор Бондаренко, пообіцявши, що на Олімпійських іграх у Бразилії Богдан Бондаренко гідно представить Харківську область.
Попередня статтяУ Сумах вихованці СДЮШОР Голубничого випробували «Дитячу легку атлетику IAAF»
Наступна статтяЛьвів`яни запрошують на зимову відкриту першість