Скалоцька і Черненков узяли участь у семінарі ІААФ «Юнацька легка атлетика»

284
4-6 грудня Мінськ приймав  семінар «Юнацька легка атлетика», організований  московським центром розвитку ІААФ. Від України участь у ньому взяли Мирослава Скалоцька зі Львова і Сергій Черненков з Вінниці. Усього до столиці Білорусі з’їхалися представники 16 країн.

 
Програма семінару була насичена актуальною інформацією для практикуючих спеціалістів легкої атлетики. Зокрема, мова йшла про новий кодекс ВАДА, сучасні підходи до планування річного та багаторічного тренувального процесу. Тренер Євген Загорулько прочитав лекцію на тему «Багаторічна підготовка провідних стрибунів світу», а Наталія Духнова розповіла про підготовку своєї учениці, чемпіонки світу з бігу на 800 метрів Марини Арзамасової.
 
«Особливий інтерес в учасників викликали майстер-класи Наталії Духнової і Євгена Загорулька з методики тренування, на яких були присутні багато тренерів і спортсменів, – розповідає Мирослава Скалоцька. – Учасники семінару також відзначили сучасну інфраструктуру спорту у Мінську. Національний олімпійський комітет Білорусі організував для нас прекрасний прийом.
 
Ми з Сергієм Черненковим вдячні Федерації легкої атлетики України за надану можливість взяти участь у семінарі. Він був насичений корисною практичною інформацією. І, що також важливо, протягом усього часу там панувала чудова емоційна атмосфера.
 
Події, які відбуваються в Україні, не лишили байдужими учасників семінару. На собі відчули зацікавленість ними, особливу повагу і зростаючий авторитет нашої держави».
Попередня статтяРіо-2016: внесені поправки до олімпійських кваліфікаційних нормативів
Наступна статтяКиївський півмарафон включено до календаря AIMS