Наприкінці тижня до Києва завітає президент ЄА Свейн Арне Хансен

204
18-20 грудня Київ, вперше після обрання на посаду президента Європейської легкоатлетичної асоціації, відвідає Свейн Арне Хансен.
 
Під час візиту пан Хансен ознайомиться рівнем готовності України до організації та проведення європейських змагань з легкої атлетики, зокрема у 2017 році Кубку Європи зі спортивної ходьби та Кубку Європи з бігу на 10 000 метрів, інших заходів (засідання Ради ЄА, Виконавчого комітету та Комісій, Комітетів ЄА). Обговорить процеси реалізації проекту реформування галузі спорту України, стан підготовки України до Олімпійських ігор-2016 та чемпіонату Європи з легкої атлетики 2016 року. Окрім цього, у суботу 19 грудня норвезький гість проведе практичний семінар для президентів ФЛА «Очолюючи зміни. Легка атлетика сьогодні: виклики та перспективи».
 
Останні деталі візиту президент ФЛАУ Ігор Гоцул та президент ЄА Свейн Арне Хансен обговорили наприкінці минулого тижня у м. Єр (Франція) під час чемпіонату Європи з кросу. Додамо, що там же Ігор Гоцул провів ще низку зустрічей, які стосувалися допомоги Європейської легкоатлетичної асоціації в реформуванні українського спорту, зокрема наданні кваліфікованих консультантів. 
Попередня статтяВчителі освоюють «Дитячу легку атлетику IAAF»
Наступна статтяУ Сумах відбулися змагання пам’яті ЗТУ Миколи Філенка