У суботу «Меморіал Олексія Дем’янюка» збере найкращих висотників країни (додано відео-анонс)

242
16 січня у Львові відбудеться ХVIІ міжнародний турнір зі стрибків у висоту «Меморіал Олексія Дем’янюка». Змагання проводяться в пам’ять відомого українського спортсмена, майстра спорту міжнародного класу, учасника Олімпійських ігор-1980, який трагічно загинув в 1999 році.
 
Для зручності глядачів та з метою подальшого розвитку легкоатлетичної  інфраструктури Львова, цього року змагання проводитимуться в манежі НСБЛВС (Велотрек СКА, вул. Клепарівська, 39-А). Особливістю «Меморіалу Олексія Дем’янюка» є участь в турнірі як юних спортсменів-початківців, так і відомих атлетів – учасників і призерів Олімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи. Тому він став популярним серед «висотників» України і збирає близько 100 учасників.
 
В «Меморіалі-2016» попередню згоду на участь дали провідні атлети України, Грузії, Словаччини та Польщі. Серед них чемпіон світу-2005, переможець командного чемпіонату Європи-2013 Юрій Кримаренко; бронзовий призер чемпіонату світу-2014 у приміщенні, срібний призер чемпіонату Європи-2013 Андрій Проценко; переможець командного чемпіонату Європи-2011, учасник двох Олімпійських ігор Дмитро Дем’янюк; чемпіонка юнацьких Олімпійських ігор-2014 Юлія Левченко; призерка чемпіонату світу-2011 серед юнаків та чемпіонату Європи-2015 серед молоді Ірина Геращенко; срібна призерка молодіжного чемпіонату Європи та учасниця Олімпійських ігор-2012 Оксана Окунєва.
 
В програмі змагань заплановано юнацький та юніорський турнір зі стрибків у висоту, Гран-прі серед жінок та чоловіків.
 
Серед глядачів буде проведено благодійний розіграш призів від партнерів змагань. Туристична компанія «Бумеранг» розіграє 4 подорожі по Західній Україні: 2 «сиро-винних» тури в Закарпаття із відвідуванням термальних басейнів та 2 тури у найгарнішу фортецю України в Кам’янці-Подільському.
 
Початок змагань – о 12:30, урочисте відкриття відбудеться о 16:20. Більш детальну інформацію можна дізнатися за посиланням http://highjump.in.ua/ 

 

Попередня статтяЗбірна Європи – срібний призер Great Edinburgh XCountry
Наступна статтяВідбір на Портленд стартував