Коментарі ІААФ щодо другої частини звіту ВАДА

268
14 січня Всесвітня антидопінгова агенція (ВАДА) оприлюднила другу частину звіту незалежної комісії. ІААФ подякувала за виконану роботу і заявила, що приймає і розуміє всю серйозність наведених у ній висновків.

 
«Виявлена слабкість структури управління ІААФ дозволила деяким людям, які були на чолі організації, затримувати хід розгляду деяких допінг-випадків. ІААФ прийняла всі пропозиції щодо зміцнення структури управління і слідуватиме цим рекомендаціям, продовживши початий Себастьяном Кое процес реформування», – говориться в офіційній заяві ІААФ.
 
«Я безмежно вдячний незалежній комісії ВАДА за її роботу і рекомендації. Виявлені факти корупції жахливі, мова також йде про невиправдану довіру причетних до цього осіб. Попри те, що більшість випадків призвели до дискваліфікацій атлетів, розумію, що перед ІААФ усе ще стоїть складне завдання повернути довіру з боку людей. Ми не можемо змінити минуле, та я впевнений, що ми винесемо урок і не повторимо таких помилок. Деякі з рекомендацій незалежної комісії уже втілюються у життя, і ми неодмінно ознайомимося і почнемо застосовувати і нові», – зазначив президент ІААФ Себастьян Кое.
 
Нижче  наведено відео прес-конференції ВАДА, присвяченої другій частині звіту незалежної комісії.

 

</p>
Попередня статтяХристина Стуй: «Працюємо над стартом та бігом по дистанції»
Наступна статтяІвано-Франківська ФЛА нагородила кращих атлетів та тренерів 2015 року