Олеся Повх – про плани на зимовий сезон

358
У Запоріжжі почався командний чемпіонат України. О 16:00 на старт дистанції 60 метрів вийдуть жінки. Серед учасниць – одна з найтитулованіших атлеток України, чемпіонка Європи-2011 у приміщенні на цій дистанції, бронзовий призер Олімпійських ігор і чемпіонату світу-2011 у складі жіночої естафетної четвірки 4х100 метрів Олеся Повх.

 
Олеся вже має норматив для участі у чемпіонаті світу у приміщенні (17-20 березня, Портленд), проте чи візьме у ньому участь, вирішить після чемпіонату України у приміщенні у Сумах, 25-27 лютого.
 
«Наразі головне для мене – це сьогоднішній виступ на командному чемпіонаті України. Це мій перший офіційний старт цього року і для нас важливо його пройти, особливих завдань ми не ставимо, – розповідає Олеся. – Після цього плануємо п’ять-шість міжнародних стартів. Серед них, зокрема, змагання у Мондевіллі 6 лютоо і в Обоні 9 лютого, після цього – турніри в Ірландії і у Стокгольмі. А потім – чемпіонат України у Сумах. Саме після нього маємо вирішити, чи їхати у Портленд. Я маю норматив, але чемпіонат світу цього року дуже пізно, і туди потрібно їхати, якщо буде результат. Влітку Олімпійські ігри, і не можна невиправдано переривати до них підготовку».
Попередня статтяБезкоштовна освітня програма для спортсменів, які завершили кар’єру
Наступна статтяВладислав Мазур: «Найвагоміша мета – відібратися на Олімпійські ігри у Ріо»