Сергій Копанайко та Артем Шаматрин – з нормативами на Портленд!

248
У манежі міської ШВСМ сьогодні стартував чемпіонат Києва з легкої атлетики. Незважаючи на регіональний статус змагань, в ньому беруть участь спортсмени з майже 20 областей країни.
 
Адже залишається менше місяця до закінчення відбору до збірної України на чемпіонат світу. І у перший день столичної першості перелік тих, хто виконав нормативи до Портленда-2016, поповнився двома прізвищами. У бігу на 60 метрів з бар`єрами Сергій Копанайко та Артем Шаматрин фінішували з однаковим часом – 7,70 секунди, що на дві соті перевищує норматив, а також для обох атлетів є особистим рекордом. Переможця вдалося визначити лише за допомогою фотофінішу – ним став Копанайко.
 
Солідна компанія зібралася на жіночій 400-метрівці, де атлетки сперечаються за місця в естафетній команді. Суперечку між Ольгою Ляховою, Ольгою Бібік, Ольгою Земляк та Анастасією Рабченюк виграла Бібік – 54,15.
 
Також відзначимо перший старт у новому сезоні бронзової призерки чемпіонки світу-2014 у приміщенні багатоборки Аліни Фьодорової. На чемпіонаті Києва вона взяла участь у змаганнях з бігу на 60 метрів з бар`єрами і стала третьою, у забігу встановивши особистий рекорд – 8,43.