Ігор Гоцул та В’ячеслав Тиртишник розповіли журналістам про легкоатлетичну «кухню»

219
В одному з затишних столичних кафе відбулася традиційна зустріч керівництва ФЛАУ з провідними київськими журналістами, які регулярно висвітлюють легкоатлетичне життя в Україні та за кордоном.
 
Вона проходила в режимі «без мікрофонів та камер». Спілкування йшло не з метою подальшого викладання отриманої представниками ЗМІ інформації у своїх виданнях, а виключно задля збагачення їхнього кругозору, отримання знань про легкоатлетичну «кухню».
 
Президент ФЛАУ Ігор Гоцул та в.о. держтренера з легкої атлетики В’ячеслав Тиртишник відповідали під час цього прес-сніданку гостям на будь-які запитання. Більша частина їх стосувалася усіляких нюансів відбору до збірних команд України, що особливо актуально зараз, напередодні Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро. За яким принципом відбираються атлети, включаються до офіційних делегацій тренери, інші особи. Також багато уваги було приділено спортивним реформам, які зараз впровадить у життя Мінмолодьспорту, стану легкоатлетичних арен в Україні та перспективам розвитку у цьому напрямку. Були вислухані побажання та пропозиції обох сторін щодо співробітництва ФЛАУ та ЗМІ задля якомога якіснішого та повного висвітлення легкої атлетики в Україні.
Попередня стаття5 українських пробігів по шосе сертифіковано ЄА
Наступна статтяПровідні волинські скороходи повернулися з Киргизії і готуються до Івано-Франківська