Віталій Корж: «Прагну виступити у Ріо і в основному виді, і в естафеті»

278
Уже завтра, 26 лютого, на чемпіонаті України у приміщенні на старт дистанції 200 метрів серед чоловіків вийде один з лідерів спринту нашої країни Віталій Корж. Зимовий сезон спортсмен розглядає як підготовку до літа, де основним стартом, сподівається, для нього стануть Олімпійські ігри у Ріо-де-Жанейро.

 
Віталій Корж: «Зимовий сезон пропускаю з кількох причин. По-перше, чемпіонат світу у приміщенні досить пізно, у другій половині березня. По-друге, до його програми не входить моя коронна дистанція – 200 метрів. А 60 метрів це, відверто, не моє.
 
Головний старт року для мене, як і для всіх атлетів, це Олімпійські ігри. Намагатимуся кваліфікуватися на них як в особистому виді, на дистанції 200 метрів, так і у складі естафетної команди 4х100. Дуже хотілось би, щоб наша четвірка зуміла пробитися у Ріо, адже українців у цій дисципліні вже дуже давно не було на Іграх.
 
Підготовку до літнього сезону почнемо у березні, навчально-тренувальним збором в Анталії. А перші старти планую на кінець травня-початок червня».
Попередня статтяПрезиденти континентальних асоціацій висловили підтримку Себастьяну Кое
Наступна статтяАліна Фьодорова: перша – у Сумах, друга – у світі!