Олексій Касьянов: «У Портленді боротимуся за якомога вище місце»

250
Олексій Касьянов виграв чемпіонат України у приміщенні і кваліфікувався на чемпіонат світу. За сумою семиборства у Сумах він набрав 5979 очок.

 
«Своєю формою на даний момент я задоволений, проте не всі дисципліни вдалися. Багатоборство складний вид, а я давно не виступав у ньому. Плюс з нами змагалися молоді атлети, вони починають досить рано стрибати як у висоту, так і з жердиною, і своєї черги доводилося чекати годину-півтори. А це вибиває з сил, – пояснює Олексій. – Проте результат зі стрибків у висоту все ж порадував, як і спринт з бар’єрами. Вперше за два роки штовхнув ядро за 15-метрову позначку. Натомість стрибки у довжину і з жердиною дещо розчарували. «Довжина» взагалі мій коронний вид, а тут показав дуже скромний результат.
 
У Сумах до особистих рекордів дотягнутися не вдалося, але у Портленді, сподіваюсь, виступлю ліпше. Буду боротися за якомога вище місце і за те, щоб нарешті показати по-справжньому хороші результати.
 
Після чемпіонату світу головним завданням буде добре і без травм підготуватися до літа. Якщо все вийде, форма має бути хорошою. Вона і зараз така, потрібно лиш буде все реалізувати».